Művelődési Ház

Elérhetőségek:

Cím: 3271 Visonta, Petőfi u. 7.

Tel.:
Művelődési ház: +36 37 360 086 / 160-161 mellék

Művelődésszervező: +36 30 826 6412

E-mail: muvhaz@visonta.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/visonta.hu

 

Nyitvatartás:

Páros héten

Hétfő: 08:00 – 16:00
Kedd: 08:00 – 16:00
Szerda: 08:00 – 16.00
Csütörtök: 08:00 – 16:00
Péntek: 08.00 – 14.00

 

Páratlan héten

Hétfő: Zárva
Kedd: 08:00 – 16:00
Szerda: 08:00 – 16.00
Csütörtök: 08:00 – 16:00
Péntek: 08.0014.00
Szombat: 09.0013.00

 

„A világ olyan gyönyörű, hogy egyre nagyobb felelősség embernek lenni.”

                                                                                         Szabó Magda

 

A visontai Művelődési ház tevékenységével meghatározó szerepet tölt be a település életében, programjaival és szolgáltatásaival több generációnak biztosít helyszínt. Elhelyezkedésének köszönhetően mindenki számára könnyen megközelíthető. Az intézmény mellett található az általános iskola, sportcsarnok, a nyugdíjas klub, az egészségház, illetve a templom is. Kívánni sem lehetne egy közösségi tér számára jobb helyszínt.

Tartalmi munkáját tekintve igen sokrétű. Programokat, rendezvényeket szervez, szem előtt tartva a község igényeit, emellett helyszínt biztosít családrendezvényeknek, vegyes vásároknak, nyáron pedig a különféle edzések számára nyújt teret a szabad levegőn. 

A rendezvények tekintetében igyekszik a meglévő hagyományok mellett a fellépő új igényekhez is alkalmazkodni, így mindenki megtalálja a maga számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget. Támogatja az intézmény mikrokörnyezetének közösségépítő kezdeményezéseit, széles körű együttműködést épít ki a település közintézményeivel, civil szervezeteivel. Közösségi portálok segítségével gyors és hatékony kommunikációt tart az érdeklődőkkel. 

Visonta község facebook oldalán az érdeklődők többet tudhatnak meg rendezvényeinkről, az aktuális információkról, illetve üzenetet is küldhet számunkára. 

A korszerű épületegyüttes nem csak a rendezvények helyszíneként szolgál, hanem ahogy már említésre került, lehetőséget ad családi események lebonyolítására is, legyen szó születésnapról, ballagásról, de akár esküvői helyszínként is megállja a helyét. A község lakói bérleti díj fejében igénybe vehetik a művelődési ház nagytermét, az ifjúsági klubot, valamint a borházat és pince udvart is.

 

Nagyterem:

A nagyterem 120 fő befogadására képes, mozgatható lelátóval rendelkezik, aminek a segítségével az egyébként színházteremként szolgáló tér könnyen átalakítható bálok, esküvők kivitelezéséhez.

 

Ifjúsági klub:

Az ifjúsági klub a fiatalok számára nyújt lehetőséget, hogy modern környezetben, a kortársaikkal együtt töltsék el szabadidejüket. A helység külön bejáratú, egy kis méretű konyha és természetesen mellékhelyiség tartozik hozzá.

 

Borház és pince udvar:

Nagyobb családi rendezvények helyszíneként remek választás a borház és a pince udvar. Itt lehetőség van főzésre, nyársalásra. Nyaranta a pince hűvös terme remek menedékül szolgál a tűző nap elől, télen pedig az óév búcsúztatásának közkedvelt helyszíne.