Mikulás forgatag 2010

Kategória: Rendezvények

December első péntekjén nagy volt a jövés menés a Művelődési ház környékén. Az idén első alkalommal a Mikulás a község minden lakójának hozott valamit a zsákjában.

A legkisebbeket 3 órától a Mikulás és a krampusz mellett Mici bohóc és egy bűvész várta. Az interaktív műsor keretében számtalan kisgyermek is lehetőséget kapott a szereplésre, amit az apróságok nagyon élveztek.

Egy rövid szünet után immár a fiatalok töltötték meg a termet, hogy SP és Fluor valamint a táncos fiúk fergeteges előadását láthassák. A koncert után autógramm kérők tömege fogta körbe a sztárokat, akik fáradhatatlanul osztogatták a névre szóló dedikált fényképeket.

Míg a fiatalok az aláírásokra vártak, az idősebbek lassan megtöltötték a termet, hogy először a Holdfény hastánccsoport gyönyörű hölgyeinek bámulatos produkcióját nézhessék meg, majd Szatmári Orsi, Bebe és Havas Lajos tolmácsolásában Máté Péter örök slágereit hallgathassák meg. Az egész délutánon át tartó forgatagról mindenki szép élményekkel gazdagodva térhetett haza.