Majális 2011

Kategória: Rendezvények

Április 30-án egy immár hagyományos rendezvény részesei lehettek Visonta lakói. A községi majálisnak az idén is a sportpálya és környéke adott otthont, ahol a programok 11 órakor a helyi labdarúgó csapat és Gyöngyössolymos csapatának mérkőzésével kezdődtek.

A találkozó - 3:1-es gólaránnyal - a helyiek sikerével végződött. Miközben a mérkőzés zajlott benépesült a pálya melletti terület is. A mini vidámpark játékai egész nap mozgásban voltak, a kézműves sátorban is egyre többen akarták kipróbálni ügyességüket és a büfésátrak asztali is megteltek. A borverseny eredményhirdetését követően családi váltóra került sor, majd a 11-es rúgó versenyen mérhették össze ügyességüket a résztvevők. Délután még egy sportvetélkedőt bonyolítottunk le , ahol szumó birkózásban versenghettek egymással elsősorban a gyerekek.

A színpadi programok a Cheers Leader csoportjainak bemutatójával kezdődött, majd a Bohócvár bohócai szórakoztatták a gyerekeket. Őket a Holdfény hastánccsoport bemutatója követte, ahol a helyi lányok-asszonyok több színvonalas produkciót mutattak be. A sztárvendégek között tapsolhatott a közönség a Két szoknya egy nadrág produkció tagjainak, Dombóvári István humoristának , Kovács Katinak, Szandinak és a Hooligans együttes tagjainak is. A napot a helyi Feltételes mód zenekar koncertje zárta.

A késő délutáni órákban lezúdult zivatar szerencsére csak rövid időre zavarta meg a szórakozást és a részvevők nagy többsége a programok végéig kitartott.