Sajtóközlemény

Az Új Széchenyi Terv és az Európai Unió 2012-ben óvodafejlesztésre irányuló pályázatot hirdetett, amelynek célja többek között, hogy eszközbeszerzéssel fejlessze a helyi óvodákat, illetve hogy az óvodapedagógusok képzésével hatékonyabbá tegye munkájukat, gyermekeink nevelését.

Visonta kis településként igyekszik, hogy az itt dolgozók és az itt élők környezetét folyamatosan javítsa. Ez a pályázat a kisgyermekeket vette célba. Nevelőink képzése előfeltétele a megfelelő nevelési módszerek kialakításának.

„Munkatársaink tudásának fejlesztése kiemelten fontos településünk számára, ezért az ilyen típusú lehetőségek kihasználására nagy hangsúlyt fektetünk. Gyermekeink szakszerű nevelése, és az európai szintű gondolkodás kialakítása csak felkészült tudással rendelkező nevelőkkel lehetséges. A gyermekek új játszó eszközöket is kaptak, amelyet nagy örömmel gyorsan birtokba is vettek. A pályázattal rendkívüli lehetőséget kaptunk arra, hogy egy olyan munkahelyet teremtsünk, ahol nevelőként is kihívásokkal teli, és izgalmas munkát végezzenek az itt dolgozó óvónők és dajkák. A megszerzett tudással még értékesebb munkaerővé váltak, amely, a személyes megbecsülés érzésén kívül a szakmai színvonal növekedését is jelenti” – mondta Szarvas László polgármester.

Kapcsolat:

Visonta Községi Önkormányzat

3271 Visonta, Hősök tere 3.

Tel.: 37/ 360 086

Web: http://www.visonta.hu/

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.